Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Невероятните ползи от приема на кре алкалин

Кре алкалин е сравнително нова фитнес добавка, която тепърва набира популярност. Все още не е толкова разпространена, колкото е креатина, ...


Кре алкалин е сравнително нова фитнес добавка, която тепърва набира популярност. Все още не е толкова разпространена, колкото е креатина, макар, че всъщност представлява негова подобрена версия.

Всеки, за който фитнес залата е втори дом, вероятно неведнъж е страдал от страничните ефекти от приема на креатин, като подуване, задържане на вода и болки в корема. Въпреки това обаче няма как да се лишите от тази добавка ако наистина смятате да постигнете целите си.

Креатинът наистина е една от най-мощните добавки, които повишават енергийните нива и издръжливостта по време на тренировка, както и възстановяването след това. Друг проблем с него обаче е и фактът, че голяма част от него се превръща в креатинин, който се изхвърля от тялото преди да достигне до мускулите.

Кре алкалинът е подобрен вариант на креатина, при който няма загуби, тъй като не се превръща в креатинин, нито ви кара да се подувате и да задържате вода.

Защо да приемате кре алкалин

Ползите от приема на кре алкалин са същите като тези от креатиновите добавки, но ефектите идват по-бързо и липсват неприятните странични ефекти.

Буферирането на креатина с алкали помага кре алкалинът да се усвоява от организма без да задържате вода и да се подувате, което решава голяма част от проблемите с креатина.

Той е стабилизиран, което означава, че преминава през храносмилателната система без да се разгражда до креатинин и отива право в мускулите. Много по-малко количество кре-алкалин може да ви достави много повече креатин, отколкото чистите креатинови добавки.

Докато креатинът се приема в определен цикъл и се нуждае от фаза на зареждане и насищане, кре алкалиновите добавки могат да се приемат всеки ден без негативни последствия.

В Workout.bg ще намерите добавки за всяка една ваша цел, в това число и кре-алкалинови добавки, с които ще изпитате огромен скок в атлетичното си представяне.

Голямо предимство на кре алкалина е способността му да ограничава млечната киселина, която се натрупва в мускулите по време на интензивна тренировка. По този начин намалява мускулната треска и помага за по-бързо възстановяване на мускулите.

Той може да подобри и възстановяването след наранявания и травми, както и да понижи риска от тях.

Най-големи ползи можете да извлечете от кре алкалина ако го приемате около половин час преди тренировка, както и веднага след нея. В зависимост от теглото си и това до колко интензивно тренирате можете да приемате от 3 до 5 грама дневно продължително време без никакъв проблем.



 

No comments