Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Професионални зеленчукорезачки - на какво да се наблегне?

Професионални зеленчукорезачки - на какво да обърнете внимание и от къде да си поръчате? Когато говорим за промишлено рязане на зеленчуци, т...

Професионални зеленчукорезачки - на какво да обърнете внимание и от къде да си поръчате?


Когато говорим за промишлено рязане на зеленчуци, трябва да вземем предвид няколко важни фактора, а именно:

1. Здравина

2. Устойчивост

3. Удобство

4. Качество

Всичките тези четири правила са много важни, за да може да издадете от кухнята необходимото количество салати, предястия и рецепти, които сте приготвили.

Най-често професионални зеленчукорезачки, в това число картофобелачки, устройства за рязане на домати, машини за рязане на слайсове на всякакви други зеленчуци, се поръчват за ресторанти и хотели, за обекти, които имат пълен капацитет.

Когато говорим за малко заведение, което обслужва десетина - двадесет клиенти, не е удачно да мислим за професионални белачки за зеленчуци, но когато интензитетът е по-голям, то да имате подобно устройство, си е истинска радост, благодарение на него ще спестите време, енергия, а резънчетата ще бъдат безупречни, нещо, което няма да остане незабелязано от клиентите.


Професионалните зеленчукорезацки позволяват рязането както на плодове, така и на зеленчуци.  В много случаи тези устройства се използват и за нарязването на кашкавал и по-твърди сирена.

Позвояват различна големина на резъните,  в зависимост от предпочитанията, и капацитетът им на работа е от 40 до 450 килограма на час. Именно това е специфичното на професионалната техника, предназначена за ресторантиорско оборудване.

Друго важно нещо, на което трябва да обърнем внимание, това е фактът, че зеленчукорезачките от професионален, от висок клас могат да се справят еднакво добре с по-едри зеленчуци, както и с по-дребни такива. Т.е. проектирани са по начин, по който да работят еднакво добре с всякакъв размер зеленчуци.

Добрата зеленчукорезачката разполага с широк входящ отвор и бутало за подаване, благодарение на което целия процес става много бързо, но и удобно.

Качествената резачка за зеленчуци е проектирана с висок клас ножове, както и със здрав  алуминиев корпус,  разглобяемите компоненти се почистват лесно с влажна кърпа и мек почистващ препарат. 

Когато боравите с висок клас оборудване, не бива да забравяте да изсушите всичко добре след употреба, както и да натъркате режещите дискове с малко растително масло, за да се поддържат в добра форма.

Колко струва професионална картофобелачка?

Това е един от често задаваните въпроси към експертите, предлагащи подобен тип ресторантьорско оборудване.
Цената варира от няколко стотин лева, но може да стигне и до  2 и повече хиляди лева.

Например, моделът картофобелачка Максима струва 1239 лв.
Ето как изглежда той:

Това са и техническите параметри на този продукт:

  • Нето тегло: 22.46 кг
  • 230V / 50Hz / 1 фаза 550 вата
  • Размери: В400 х Ш290 х Д540 мм
  • Капацитет от 50 до 450 кг на час
  • 1 скорост от 270 оборота в минута
Подробности и поръчка можете да направите от тук.

No comments